Casaments i cerimònies

ENS CASEM A CAL MARTI?

Voleu casar-vos enmig de la natura? En una masia plena de racons i jardins des d’on distribuïr tots els espais del vostre casament?

Cal Marti és una masia de somni situada al pre-pirineu català. Disposa de quatre allotjaments; tres d’ells amb capacitat per a sis persones i un d’ells amb capacitat per a deu (consultar apartat “allotjaments”). Tots ells tenen les comoditats per tal de gaudir d’una estada molt agradable per compartir amb familiars i amics.

Des de Cal Marti, estem a la vostra disposició per tal de que un dels dies més importants de la vostra vida sigui un dia d’allò més bonic i perfecte.

Disposem de wedding planner per tal de que us pugui aconsellar com fer ús dels espais i ajudar-vos a conseguir tots els detalls que necessiteu pel vostre gran dia.

A l’estar ubicats a la part superior de la vall, podem gaudir d’unes vistes extraordinàries sobre la Vall de Lord. També us recordem que, a només 100 metres, es troba ubicada l’ermita romànica de Sant Serni del Grau, una joia arquitectònica en un paratge meravellós. El fet de tenir el poble de Sant Llorenç de Morunys només a dos minuts en cotxe també facilita l’accés a serveis i comerços.

Us podem fer arribar tota la informació per tal de que conegueu de primera mà com gestionem aquest tipus d’esdeveniments. Només ens ho heu d’especificar al formulari de reserva o bé a través del nostre telèfon, correu electrònic o whatsapp.

Així doncs, us animem a que ens vingueu a visitar, i desitjar-vos tota la felicitat del món!

GALERIA FOTOGRÀFICA