Caminada Popular Vall de Lord 2019

Sant Llorenç de Morunys - Els Hiverns - El Codó - El Mirador del Codó - Sant Serni de Vilamantells - Sant Llorenç de Morunys
12 abr.

Caminada Popular Vall de Lord 2019

TOT A PUNT PER 27ena. EDICIÓ DE LA CAMINADA DE LA VALL DE LORD

Dissabte 20 d’abril a Sant Llorenç de Morunys

L’organització de la Caminada Popular de la Vall de Lord, el Ja Arribarem Club, està ultimant els darrers detalls per tenir-ho tot a punt pel proper dissabte Sant, 20 d’abril, data en que, com cada dissabte de Setmana Santa, organitzen la ja clàssica Caminada Popular de la Vall de Lord.

Per aquesta edició els organitzadors han triat un itinerari que ressegueix terrenys dels tres municipis de la Vall de Lord, Sant Llorenç de Morunys, La Coma i la Pedra i Guixers.

Vista panoràmica des del Codó

El primer tram, des de la casa dels Hiverns fins a l’àrea del Codó, en el que es segueix el bonic i planer camí moliner, els caminants gaudiran d’unes bones panoràmiques sobre el Port del Comte i el Tossal del Codó. A la segona part, des del mirador de la Creu del Codó i el camí del Cap de la Roca de Forat Micó, les panoràmiques sobre les foranques de Vilamala, el veïnat de Vilamantells i la vila de Sant Llorenç de Morunys amb les cingleres de Busa al fons faran gaudir als participants d’unes visions inèdites sobre els bonics paisatges de la Vall de Lord.

Es tracta d’una caminada accessible per a qualsevol persona acostumada a caminar mínimament per la muntanya. Tot el recorregut transcorre per camins i senders en bon estat que no presenten cap dificultat important. El desnivell acumulat és d’uns 645 metres però sense cap tram amb un pendent excessiu. La pujada és força suau i esglaonada.

Durant el recorregut es trobaran cinc controls amb diferents avituallaments que ajudaran a fer més lleugera tota la caminada.

La sortida serà a la Plaça del Mur de la vila de Sant Llorenç de Morunys entre les 8 i les 9 del matí.

Per més informació es pot consultar la web de l’organització: www.jaarribaremclub.com